Angst loslaten – healing workshop

Wil je angst loslaten? De healing workshop “Van angst naar moed, vertrouwen en liefde” is dan een goede keuze. Benieuwd wat voor angsten je kan loslaten met deze speciale sessie? En wat de unieke voordelen van deze healing zijn? In dit artikel leg ik je er alles over uit. Onderaan vind je de gegevens om mee te doen. De healing is online.

Angst loslaten met healing

Laat al je angsten los

Van angst naar moed, vertrouwen en liefdeis een interactieve healing. Een workshop. Hiermee kun je angst loslaten en meer moed, vertrouwen en liefde in je leven toelaten.

Worstel je soms nog met angst, twijfels en onzekerheden? 

Vast wel. 

En anders kun je dit zien als een uitnodiging om eens heel eerlijk naar jezelf te kijken. Er is bijna niemand die volledig zonder angst leeft. 

Ik heb het ook niet over grote angsten. Die je echt voelt in je lijf en heel duidelijk aanwezig zijn in je leven. Die jou echt keihard belemmeren. Denk aan een paniekstoornis, bepaalde fobiën, spreekangst, etc. 

Als dat zo is, kan je beter een persoonlijke healing aanvragen. 

Ik doel meer op kleine, dagelijkse angsten. Grote kans dat jij je grootste angsten en onzekerheden al losgelaten hebt. Je hebt flink wat zelfvertrouwen. Toch spelen er soms nog wel wat dingetjes. 

Misschien herken je het: 

 • Je vindt het af en toe lastig om jouw waarheid uit te spreken. Naar geliefden, of bijvoorbeeld op social media. Want als je zegt wat jij echt wil vertellen, hoe gaan mensen dan reageren? 
 • Je voelt dat het tijd is voor een belangrijke verandering in je leven. Wellicht wil je niet verder met je relatie. Wil je verhuizen. Een carriere switch of nieuwe richting met je bedrijf. Maarja, dat is eng. Wat als het fout gaat? En dus twijfel je. 
 • Je maakt je soms zorgen over de situatie in de wereld, politieke beslissingen, de economie, het gedrag van andere mensen, onvoorziene tegenslagen. Er kan van alles gebeuren en met die onvoorspelbaarheid omgaan, is toch wel lastig.
 • Als ondernemer vind je het lastig je prijzen te verhogen. Ook al wil je dat wel. Want wat als je daardoor mensen wegjaagt? Als professional durf je niet die ene dag vrij te vragen en tijd voor jezelf te nemen, ook al heb je het hard nodig. 
 • Soms stuit je toch nog op blokkades die te maken hebben met de angst ‘niet goed genoeg zijn’. Misschien ben je daardoor net iets té perfectionistisch. Of hou je jezelf in tijdens discussies. En zeg je soms nog ja, terwijl je hart nee zegt. 

Ik heb soms ook nog wel eens last van dat soort dingen. Dat is echt heel normaal. De truc is om het bij jezelf te leren herkennen. En er dan iets aan te doen. 

Deze healing workshop helpt je daarbij.

Met behulp van de goddelijke bronenergie doorbreek je (oude) blokkades, conditioneringen en beperkende programmeringen op basis van angst. Je vervangt dit met schone, helende energie – en nieuwe, dienende patronen en overtuigingen.

Mijn ervaring met angst loslaten

Mijn ervaring met angst loslaten
Lang geleden had ik erg veel last van angsten


Ik weet precies hoe het is om last te hebben van deze emoties – en dus ook wat angst loslaten je brengt.

Ik zat vroeger vol angst. Ik had zelfs een angststoornis en had regelmatig last van paranoïde wanen. Geloof me, dat was best wel heftig. Het is zonde om zo door het leven te gaan. Ik ben blij dat ik me al vele jaren véél beter voel.

Natuurlijk voel ik soms nog angst. Dat is menselijk. Je kunt ook niet alle angsten loslaten. Sowieso zijn sommige angsten gezond. Bijvoorbeeld als je echt in gevaar bent. Maar veel mensen worstelen met irreële angsten. Angsten die helemaal niet zijn gebaseerd op werkelijk gevaar. Angsten die alleen in je hoofd bestaan. Dit soort angst loslaten, dat is waar het om draait.

Angsten die nergens op gebaseerd zijn; dat zijn innerlijke, energetische blokkades. Negatieve conditioneringen. Beperkende programmeringen. Vastzittende emoties. Dze angsten vragen erom geaccepteerd en geheeld te worden. Zodat je ze kan loslaten. Waardoor je vrijer, gelukkiger en met nog meer (zelf)vertrouwen door het leven kunt.

Kleine angsten loslaten

Angst loslaten is heerlijk en helend

Je hoeft geen last van hevige angsten te hebben om er voordeel uit te halen. Je hoeft geen angst- of paniekstoornis te hebben. Je kan ook kleine angsten loslaten, omdat die je er ook van weerhouden om écht van het leven te genieten en in je ultieme potentie te stappen. Dat soort kleine angsten, twijfels en onzekerheden heb ik ook nog wel eens.

Gelukkig heb ik een hoop manieren geleerd om deze angsten energetisch te behandelen. Zo kan ik zelf steeds meer angst loslaten. Ik help jou daar graag bij.

Je hoeft angst ook niet als iets slechts te zien. Als iets wat je helemaal uit je leven wil verbannen. Dat is precies waar het vaak misgaat. We accepteren onze angsten niet. Durven er niet eerlijk naar te kijken. We stoppen het liever weg. Negeren het. Ontkennen het. Maar dat is juist het probleem. Jouw angsten willen door jou gezien worden. Erkend worden.

Jouw angsten hebben een boodschap voor je. Ze nodigen je uit om meer moed, vertrouwen en liefde in je leven toe te laten. Zie de angst niet als je vijand, maar als een gids die jou laat zien waar je nog kan groeien. Hoe meer moed, vertrouwen en liefde jij kan belichamen, hoe meer angst op de achtergrond verdwijnt. Zo ga je op een gezonde, constructieve manier met angst om.

En dat is precies waar we ons op richten tijdens de healing.

Angst loslaten met healing: hoe werkt het?

Angsten loslaten doe je zo

Deze healing is een energetische behandeling gericht op angst loslaten. Het werkt omdat alles energie is. En juist emoties zijn heel goed met energie te behandelen. Al je emoties zijn namelijk energetisch opgeslagen in je lichaam. Negatieve emoties kunnen blokkades in je chakra’s en meridianen veroorzaken. Ze beïnvloeden zelfs je gedachten én fysieke lichaam. Zo kunnen angsten bepaalde fysieke kwalen en pijnen veroorzaken. Langdurige angst en spanning kan je letterlijk ziek maken. Dat is zelfs al lang bewezen in de wetenschap. Angst loslaten, is dus erg belangrijk voor je gezondheid. Fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch én spiritueel.

Begeleide spirituele healing

Om angst te behandelen, krijg je een uitgebreide, begeleide spirituele healing, waar je zelf actief aan meewerkt (self-healing). 

Met behulp van de goddelijke bronenergie doorbreek je (oude) blokkades, conditioneringen en beperkende programmeringen op basis van angst. Je vervangt dit met schone, helende energie. En installeert zelf nieuwe, dienende patronen en overtuigingen (ik begeleid je).

𝐖𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐛𝐫𝐮𝐢𝐤 𝐯𝐚𝐧:

 • Intentie
 • Visualisatie
 • Gebed
 • Affirmaties 
 • Bewuste ademhaling

Omdat je goddelijke, helende energie ontvangt én zelf aan de slag gaat met self-healing, wordt je natuurlijke zelfhelende vermogen maximaal gestimuleerd. 

Daarom kunnen de helende effecten nog enkele dagen tot weken doorwerken – afhankelijk van je persoonlijke situatie en vibratie. Op het einde krijg je tips mee om hier optimaal gebruik van te maken. Zodat je zoveel mogelijk angst loslaat en zoveel mogelijk moed, vertrouwen en liefde toelaat.

Voorafgaand aan de healing doen we een korte helende meditatie. Zodat je energiekanalen zo open en zuiver mogelijk zijn. En je de energie optimaal kan opnemen. 

Angst loslaten: de voordelen

Loslaten angst voor meer vrijheid

Een aantal voordelen van angst loslaten met healing noemde ik hierboven al. Een energetische healing is een van de meest effectieve methodes om angsten los te laten. Veel mensen merken dat ze met traditionele behandelingen en therapieën niet (snel) verder komen. Terwijl een healing snel een krachtig resultaat kan hebben. Waardoor je na één sessie al duidelijke verbeteringen op kan merken.

Natuurlijk is dat niet 100% te garanderen. Ik wil geen valse verwachtingen scheppen. Maar de kans is zeer groot dat het jou verder helpt. Zeker als je zelf open erin stapt. Zonder grote verwachtingen. Zonder oordelen. Wees benieuwd wat het jou brengt, zonder het in te vullen.

Allergrootste voordeel van angsten loslaten

Het allergrootste voordeel van angsten loslaten en healen, is dat je meer moed, (zelf)liefde en (zelf)vertrouwen voelt. En dat betekent een hoop. Ten eerste voelt dat natuurlijk heerlijk. Stel je maar eens voor dat je in situaties waar je normaal angst ervaart, nu liefde ervaart. Dat verandert alles. Omdat je op basis van angst meestal de verkeerde keuzes maakt. Terwijl je op basis van liefde betere keuzes maakt.

Bovendien heb je natuurlijk te maken met de wet van aantrekking. Angst heeft een lage vibratie. Door angsten los te laten en te healen, stijgt je vibratie. Je durft meer aan en gelooft meer in jezelf. Waardoor je ook meer kunt bereiken. Je leven wordt er mooier van. En als jouw angst plaatsmaakt voor liefde, dan trek je dus ook nog meer situaties en mensen aan die daarmee resoneren. Dat alleen al is goud waard. Je kan zelf wel bedenken waarom, toch?

Angst loslaten met healing: nog meer voordelen

Al je angsten loslaten


Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen van angst loslaten met healing. Het is bijna onmogelijk om alle voordelen te noemen. En natuurlijk ervaart niet iedereen dezelfde voordelen. Iedereen is uniek, iedere situatie is uniek, ieders groeiproces is uniek.

Om je toch een indruk te geven van andere voordelen, heb ik er hier een aantal voor je op een rijtje gezet.

Na de healing ervaar je:

 • Meer innerlijke rust, kalmte en vrede – en dus minder stress.
 • Meer flow, synchroniciteiten en een sterkere manifestatiekracht. 
 • Helderheid en een opgewekt, voldaan en dankbaar gevoel. 
 • Verhoogde intuïtie, meer inzichten en inspiratie.
 • De innerlijke kracht om voor je dromen te gaan én ze waar te maken.

Wil jij deze healing ontvangen?

Op dit moment is deze healing alleen beschikbaar als speciale 1-op-1 sessie. Laat wat van je horen als je interesse hebt.

Categorieën: Healing

Gepubliceerd op:

Plaats een reactie

Sectie scheiding
Joris eigenaar Sanyasa

Joris - Founder Sanyasa

Joris is spiritueel mentor, healer en meditatie teacher. Hij helpt je om innerlijke blokkades te helen en de verbinding met je ziel te versterken. Zodat je jouw innerlijke potentieel ontplooit.

"Hoe meer we het donker in onszelf opruimen en in de grootsheid van onze ziel stappen, hoe eerder we een vrije, liefdevolle wereld creëren."

Plaats een reactie