Samen online mediteren: helende meditatie

Samen online mediteren is een geweldige manier om je spiritueel te ontwikkelen. Tijdens de helende online meditaties zijn we zowel via het internet als energetisch verbonden. En dat zorgt ervoor dat de helende meditaties krachtiger zijn. 

Waarom zou je samen online mediteren? 

Online mediteren vanuit huis

Online mediteren past perfect binnen onze moderne tijd. Omdat mensen tegenwoordig een druk leven leiden, met veel verplichtingen en weinig ruimte voor de dingen die er écht toe doen.

We ervaren regelmatig stress en lopen vast in allerlei innerlijke blokkades, die ontstaan door onze eigen negatieve gedachten en emoties – getriggerd door nare gebeurtenissen. 

Angst, twijfel, piekeren. Woede, jaloezie, afgunst. Verdriet, schaamte, schuld. Het laat allemaal zijn sporen achter. 

Bovendien vertroebelt al deze innerlijke troep onze waarneming. Waardoor we moeite hebben om naar die innerlijke stem in ons te luisteren. Om de juiste keuzes te maken. Om te doen wat ons werkelijke vervulling en voldoening brengt. 

Online mediteren is dan een prima uitkomst. Je hoeft de deur niet uit en kunt gewoon lekker thuis mediteren. Tegelijkertijd doe je het toch samen, want dat heeft vele voordelen. Daarover later meer. Eerst wil ik je iets over mijn eigen ervaring vertellen.

Want als er iets is dat mij ontzettend geholpen heeft, dan is het de combinatie van meditatie, pranic healing en de juiste teachers die mij daarin begeleiden. 

Begeleide helende meditatie (online)

Begeleide helende meditatie op Bali

Begeleide helende meditatie tijdens een retreat op Bali – kun je mij vinden?

Tijdens een lastige, donkere periode kwam ik toevallig (not really, het was voorbestemd) in aanraking met een healer, meditatie teacher en mentor. Via hem deed ik regelmatig mee aan een begeleide helende meditatie op Bali (daar woon ik). 

Als ik er nu op terugkijk, is dit een van de beste gebeurtenissen in mijn leven. Door alle ontwikkelingen en begeleiding, ben ik nu zelf een krachtige healer, meditatie teacher en spiritueel mentor. 

Ik ben dankbaar en gezegend dat ik nu al mijn kennis en ervaring door mag geven. Daarom begin ik mijn eigen online meditatie groep. Zodat ik mensen kan helpen dezelfde voordelen en resultaten te bereiken. 

Deze meditaties zijn nieuw, maar gebaseerd op eeuwenoude wijsheid en ervaring van verlichte yogi’s en boeddha’s. Het is natuurlijk niet gek dat ik in het Oosten hiermee in aanraking kwam. Deze tradities zijn hier nog springlevend. 

Wat maakt deze online meditaties zo bijzonder? 

Helende meditatie online 1

Het zijn niet zomaar meditaties, het zijn helende meditaties. Kijk, in principe kan iedereen een meditatie verzinnen. Of het ook écht effectief is, is een ander verhaal. 

Bovendien kunnen meditaties allemaal een ander doel hebben. Zo zijn er meditaties die puur gericht zijn op stressverlichting en ontspanning. 

De meditaties die wij gaan doen, gaan dieper. Het is een combo van energy healing en meditatie. Ze zijn gebaseerd op meditaties uit het boeddhisme en uit de originele yoga.

Een van de belangrijkste meditaties komt oorspronkelijk van GrandMaster Choa Kok Sui, de grondlegger van Pranic Healing. Zijn spirituele teacher (niet in de fysieke wereld) is Boeddha Padmasambhava (bekend van de ‘om mani padme hum’ mantra) en een van de belangrijkste boeddha’s in Tibet en Bhutan. 

GrandMaster Choa Kok Sui heeft zijn hele leven besteed aan het ontwerpen en verbeteren van Pranic Healing. Hij heeft op een wetenschappelijke manier onderzoek gedaan naar alle religies, spirituele stromingen, de originele yoga,  energy healing, meditaties, ademhalingsoefeningen, kundalini, en nog veel meer.

Op basis hiervan heeft hij een aantal meditaties, ademhalingsoefeningen, etc. ontworpen. De belangrijkste helende meditatie die wij gaan doen, is hierop gebaseerd. We doen ze in aangepaste, Nederlandse vorm (het is dus niet de originele – maar wel gebaseerd op dezelfde principes). 

Bovendien zijn de healings die je tijdens de meditaties krijgt, gebaseerd op Pranic Healing en mijn persoonlijke ervaring.

Hoe deze helende meditatie werkt

Samen (niet online) mediteren

We zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring. Een klein deel van onze ziel is hier op aarde geïncarneerd in dit lichaam. We hebben dus een geïncarneerde ziel (wie jij in dit leven bent) en een hogere ziel. We zijn allemaal verbonden met onze hogere ziel, via een energetische connectie die we het spirituele koord of de antakharana noemen. 

Bij de meeste mensen is dit koord zo dun als een haar. Maar als je bezig bent met spirituele ontwikkeling groeit het. Hoe sterker en krachtiger je verbonden bent met je ziel, hoe meer innerlijke rust, vrede, geluk, etc. je ervaart. Hoe sterker je intuïtie. Hoe meer inzichten en inspiratie en energie je hebt. En zo kan ik nog wel even doorgaan. 

De meditaties en ademhalingsoefeningen die wij gaan doen, maken die connectie met jouw hogere ziel steeds sterker en sterker. 

Daarnaast helpen we tijdens onze meditaties onszelf, de aarde en alle wezens te healen. We sturen letterlijk energie naar de aarde. We leveren hiermee een energetische bijdrage aan meer vrede, liefde en licht op aarde. Hier pluk je ook zelf de vruchten van. Omdat de energie die jij gebruikt om de aarde te helen, door je eigen lichaam stroomt. Waardoor je zelf heelt, de verbinding met je hogere ziel versterkt – en je creëert ook nog eens goed karma. Waardoor je ook meer positiviteit aan kan trekken in je leven. 

Deze meditatie is een spirituele technologie en heeft vele, vele voordelen.

Zie hier een video erover.

Voordelen helende meditatie

Voordelen online mediteren helende meditatie

De voordelen van een helende meditatie gaan verder dan het verminderen van stress en ervaren van meer ontspanning. Je kunt het beter zien als een energetische reiniging. Je neemt – hopelijk 😉 – regelmatig een douche om je fysieke lichaam schoon te houden. Maar what about je energetische lichaam? Hoe zorg je daarvoor? 

De helende online meditaties die we gaan doen, kun je zien als een energetische douche. Je ruimt negatieve gedachten, emoties en andere donkere energieën op. Waardoor je meer innerlijke rust, vrede en vertrouwen ervaart. 

Je leven wordt stap voor stap moeizamer. Als er iets gebeurt waar je normaal van in de stress schiet, blijf je nu kalm en maak je de juiste keuze, zonder mee te gaan in een rollercoaster van emoties. 

Omdat je veel negatieve energieën in je aura opruimt, ervaar je meer helderheid. Je verbetert je intuïtie en ontvangt meer inzichten en inspiratie. Dat komt o.a. omdat je de verbinding met je ziel versterkt. Hoe schoner jij energetisch bent, hoe makkelijker je die innerlijke stem van je ziel hoort. 

Bovendien doen we deze meditaties niet alleen voor onszelf. We helpen tegelijkertijd de aarde te helen, onze familie, vrienden, collega’s en andere bekenden. Daar schenken we namelijk bewust aandacht aan. 

Dankzij al deze voordelen gaat de wet van aantrekking ook nog eens beter voor je werken. Je trekt minder negativiteit aan en meer positiviteit. En omdat je goed karma creëert door healing door te sturen, kan je dat ook terugverwachten. 

Ik neem aan dat je nu wel benieuwd bent naar de groep die ik start. Daar lees je nu meer over. 

Over de online meditatiegroep

Samen mediteren online

Ik start dus een online meditatie groep. Met 1-3x per week een helende meditatie (afhankelijk van je abonnement). En iedere maand een speciale volle maan meditatie. Bovendien doen we voor iedere meditatie een set ‘geheime’ ademhalingsoefeningen.

De eerste 10 deelnemers krijgen een hele mooie, voordelige life-time instapprijs. 🙂

Er zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. Daarover later meer. 

De meditaties helpen bij:

 • Weinig levenslust, energie, creativiteit, motivatie of inspiratie.
 • Negatieve emoties, gedachten, overtuigingen en andere innerlijke obstakels.
 • Gebrek aan zingeving, voldoening, purpose en andere spirituele problemen.
 • Allerlei soorten fysieke, financiële en relationele problemen. 
 • Onzekerheid, stress, piekeren, twijfel en angst loslaten.

De meditaties helpen je om stap voor stap jouw kundalini & goddelijke potentie te ontwaken. Zodat je steeds meer leeft vanuit je ziel. Waardoor al dit soort aardse problemen in kracht afnemen. De helende meditaties helpen daarom bij nog veel meer problemen. Dit is maar een klein lijstje. 

Resultaten als je regelmatig meedoet:

 • Je versterkt de verbinding met je ziel, waardoor je meer creativiteit, inspiratie en inzichten ervaart. 
 • Je vergroot je intuïtie, zodat je makkelijker de juiste beslissingen maakt en dingen weet zonder erover na te denken. 
 • Je ervaart meer innerlijke rust en vrede. Je voelt meer zelfvertrouwen, zelfliefde, zelfwaardering. Geloof me; het is heerlijk. 
 • Je gezondheid kan sterk verbeteren. Zowel mentaal en emotioneel als fysiek. Bepaalde kwalen kunnen in ernst afnemen. 
 • Je ruimt negatieve emoties, gedachten, beperkende overtuigingen, schaduwstukken en andere innerlijke blokkades op. Zodat je steeds meer innerlijke vrijheid ervaart. 
 • Je voelt je gelukkiger en dankbaar. Niet om een specifieke reden, maar gewoon als gevolg van de meditaties en de innerlijke resultaten. 
 • Je hebt meer energie. Niet alleen fysiek, maar ook spiritueel. Daarmee krijg je meer gedaan. Je manifestatiekracht vergroot en je presteert beter op alle vlakken. 
Ademhaling voor helende online meditatie

De meditaties die we doen zijn niet zomaar meditaties. Ze zijn gebaseerd op eeuwenoude wijsheden van verlichte yogi’s en boeddha’s. Bovendien doen we voor iedere meditatie een set krachtige ademhalingsoefeningen uit Tibet. Alles is ontworpen om je vibratie te verhogen en energetisch krachtiger te maken. Dat voelt niet alleen fijn, maar levert ook harde, tastbare resultaten op. 

Met meer energie bereik je meer. 

Investering voor deze online meditatiegroep:

Je kunt 2 abonnementen afsluiten. Een onbeperkt abonnement en een abonnement om 1x per week mee te doen. De volle maan meditatie is altijd beschikbaar. 

Onbeperkt: de normale prijs is 50 per maand of 500 per jaar. Maar nu kun je voor 333 een heel jaar meedoen als founding member. Dat is een korting van ⅓.

1x per week: de normale prijs is 33 per maand of 333 per jaar. Maar nu kun je voor 222 een heel jaar meedoen als founding member. Dat is een korting van ⅓. 

De voorwaarde is dus dat je voor een jaar instapt en daarmee de kern van deze meditatiegroep vormt. Dit is een life-time prijs: je blijft, zolang je lid bent, ieder jaar hetzelfde betalen.

Er zijn 10 plekken beschikbaar. 

Tijden

Maandag, woensdag, vrijdag – 9:30

We starten de eerste week van 2024

Wil jij 1 van die 10 plekjes bemachtigen, laat het me dan nu weten als je vragen hebt. Of vraag hier een inzicht gesprek aan.

Update: nu 6 over.

Wil je gelijk jouw plekje bemachtigen?

Investeer hier om onbeperkt mee te doen voor 333 euro per jaar.

Investeer hier om 1 x per week mee te doen voor 222 euro per jaar.

Het nut van samen (online) mediteren

(online) mediteren in een groep - helend

Misschien vraag jij je af wat het nut is van samen (online) mediteren. Waarom zou je een meditatie abonnement afnemen als je het ook 1x kan leren en dan zelf kan doen? 

Nou, daar heb ik wel een antwoord op. Want je meditatie alleen doen is echt héél iets anders dan met een groep en een teacher.

Dat is net zoiets als de enige bezoeker zijn op een festival zonder artiesten. 

Dit is waarom. 

Een live groepsmeditatie levert meer energie op dan 100 mensen die solo mediteren. 

De meditaties die wij doen gaan veel verder dan ‘stil zijn en stil zitten’. You see, tijdens deze meditaties komt er goddelijke energie naar beneden uit de hemel. Dit gaat je lichaam in. Het is deze energie die alle positieve effecten geeft. 

We combineren de meditaties met energy work en energy healing. Dat maakt ze zó bijzonder.

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer energie er voor iedereen naar beneden komt! 

Letterlijk: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Net zoals op een festival. 

En de teacher? Die is een kanaal om energie door te geven en het in goede banen te begeleiden. En zorgt ervoor dat jij zoveel mogelijk openstaat om dat te ontvangen. Net zoals een goede artiest het publiek van goede (muzikale) energie voorziet.

De voordelen van een live groepsmeditatie zijn daarom groot. Alleen mediteren is óók goed, maar samen nog beter. 

Geloof me, er is qua spirituele groei niets effectiever dan dat. 

Als jij iets weet wat toch beter werkt, dan mag je me het vertellen. Ik kan niet wachten om het te ontdekken. 🙂

Interesse in samen online mediteren?

Ik kijk er ontzettend naar uit om een prachtige online meditatiegroep te creëren. Wil jij samen online mediteren? Meld je dan aan om bij de eerste 10 mensen te horen. Heb je vragen? Laat hier een bericht achter. Of vraag hier een gratis inzicht gesprek aan.

Gelijk betalen om je plek te bemachtigen?

Investeer hier om onbeperkt mee te doen voor 333 euro per jaar.

Investeer hier om 1 x per week mee te doen voor 222 euro per jaar.

Categorieën: Meditatie Healing

Gepubliceerd op:

Plaats een reactie

Sectie scheiding
Joris eigenaar Sanyasa

Joris - Founder Sanyasa

Joris is spiritueel mentor, healer en meditatie teacher. Hij helpt je om innerlijke blokkades te helen en de verbinding met je ziel te versterken. Zodat je jouw innerlijke potentieel ontplooit.

"Hoe meer we het donker in onszelf opruimen en in de grootsheid van onze ziel stappen, hoe eerder we een vrije, liefdevolle wereld creëren."

Plaats een reactie