meld je nu aan

Bevrijd jezelf van
innerlijke blokkades

Doorbreek en heel beperkende overtuigingen, conditioneringen, angsten, zware emoties, en andere donkere stukken. Verbeter je leven én business.

Reinig jezelf

Ruim negatieve gedachten, emoties en blokkades op

Vergroot je bewustzijn

Versterk de connectie met je ziel en ontwikkel je potentie

Manifesteer

Creëer vanuit je ziel het leven dat je écht verlangt

reken af met blokkades

scheidingslijn

We krijgen in ons leven allemaal te maken met nare gebeurtenissen. Met pijn, wonden, trauma’s. Bovendien worden we allemaal geprogrammeerd en geconditioneerd door de maatschappij. Door school, ouders en anderen. 

Hierdoor draagt ieder van ons beperkende overtuigingen, angsten en andere zware emoties met zich mee. 

Al dit soort innerlijke blokkades en donkere stukken belemmeren ons om te zijn wie we werkelijk zijn: onze ziel. 

Je kunt het zien als lagen modder en vuil die onze prachtige, innerlijke kern bedekken. 

Door al deze vuile lagen op te ruimen en schoon te maken, komen we terug bij onszelf. En kunnen we het leven creëren dat we diep van binnen werkelijk verlangen. 

Daarom is het belangrijk om al onze innerlijke blokkades te helen. En te ontdekken wat we als ziel hier op aarde komen doen. Dit korte maar krachtige programma helpt je daarbij. 

Vrouw bij tempel en jungle tijdens spirituele reis Bali
Joris Sanyasa

Maak je dromen waar

scheidingslijn

Zelf heb ik jarenlang last gehad van allerlei innerlijke blokkades. Als kind heb ik nooit geleerd (zoals zoveel mensen) om fatsoenlijk met emoties om te gaan. Ik stopte het weg of vluchtte ervoor. In mijn jeugd probeerde ik het te beheren met alcohol en drugs. Dat werkte uiteraard maar tijdelijk. Een groot deel van de tijd zat ik vol angsten, woede en depressieve gevoelens.

Toen ik op 27-jarige leeftijd het dieptepunt van de put had bereikt, besloot ik te stoppen. Eerst met harddrugs, later met softdrugs. Gedurende die jaren kwamen mijn emoties in alle hevigheid terug. Ik leerde op eigen houtje om eindelijk op een gezonde, helende manier met mijn problemen en emoties om te gaan. In de jaren die volgden, werkte ik hard aan mijn spirituele ontwikkeling en leerde ik een hoop kennis en technieken op mezelf toepassen. 

Inmiddels ben ik 39 en heb ik de meeste innerlijke rotzooi opgeruimd. Ik heb healing geleerd en leid een fantastisch leven op Bali. Een hoop dromen zijn werkelijkheid geworden. Mijn huidige zielsverlangen is jou te helpen hetzelfde te doen. Om jezelf te bevrijden van je innerlijke blokkades, angsten, wonden, beperkende overtuigingen en andere schaduwstukken. Ik help je om ze te helen. En om je dromen waar te maken

Verbind je met de kracht van je ziel

scheidingslijn

Tijdens het programma kun je een hoop dingen bereiken. Krachtige inzichten en transformaties. Natuuurlijk is geen persoon hetzelfde. En loopt iedereen een ander pad. Maar de volgende resultaten beschrijven goed wat je kunt verwachten.

  • Je laat (delen van) de belangijkste en grootste obstakels in je leven los. Je voelt je niet langer omlaag getrokken door zware emoties, beperkende overtuigingen en andere donkere stukken. Hierdoor stijgt je vibratie en ervaar je minder stress en weerstand in je leven. Alles lijkt makkelijker en moeitelozer te gaan. Je voelt je lichter, gelukkiger en vrolijker
  • Je ontdekt een kracht in jezelf waarvan je wel wist dat je die had, maar waar je nooit echt bij kon komen. Je innerlijke potentie wordt meer zichtbaar en je voelt meer liefde voor jezelf en anderen. Je begrijpt het leven op een dieper, intuïtief level. Dit alles is het resultaat van een sterkere verbinding met de liefde, wijsheid en kracht van je ziel
  • Je weet veel beter wie je bent en waar je voor staat. Je krijgt inzicht in je zielsmissie en wat je hier op aarde te doen hebt. Op basis daarvan kun je keuzes maken die écht bij je passen. Je zegt daardoor makkelijker ‘nee’ tegen dingen die je niet dienen. En hebt een helder beeld van je wensen voor de toekomst. Hierdoor schep je stap voor stap het leven dat écht bij je past
ines-alvarez-fdez-ZfdwcbRyxHk-unsplash
Sectie scheiding
Vrouw zit voor een prachtige boeddhistische tempel in meditatiehouding

Realiseer je ultieme potentie

scheidingslijn

Tijdens het programma krijg je inzichten en leer je energetische technieken om jezelf te bevrijden van lastige blokkades, conditioneringen en emoties. Ik beloof je dat je een belangrijk deel tijdens het programma heelt. Maar je komt vanzelf nog diepere lagen tegen. Nu heb je de tools om daar zelf mee aan de slag te gaan. Hier heb je dus de rest van je leven profijt van. Bovendien versterk je de connectie met je ziel. En daarom wachten de volgende voordelen ook op je:

  1. Je vergroot je manifestatiekracht.
  2. Je krijgt meer inspiratie en ontwikkelt een sterkere intuïtie waarmee je betere beslissingen maakt.
  3. Je vertrouwen stijgt enorm. Zowel in jezelf als in het leven. Je treedt uitdagingen krachtig tegemoet. 
  4. Je voelt je gemotiveerder en hebt meer energie om je doelen te bereiken
  5. Je komt steeds meer in een flow die past bij wie je bent. Jouw eigen natuurlijke ritme.
  6. Je vergroot je focus en hebt minder last van afleidingen en uitstelgedrag.
  7. Je krijgt veel meer helderheid. Over wie je bent, wat je hier te doen hebt en hoe je dat doet.

Kortom: er ontwaakt een innerlijke kracht in je die jou op alle fronten in je leven ondersteunt en empowert

Leer bewezen technieken

scheidingslijn

Wat je in dit programma leert, is gebaseerd op alle kennis en ervaring die ik vergaard heb. Het zijn bewezen technieken die werken. En je gaat zelf allerlei inzichten op doen. Het is geen programma met droge stof. 

Het is ervaringsgericht: je leert door te reflecteren en doen. De wijsheid die je hiermee opdoet zit daarom niet alleen in je hoofd, je verankert het letterlijk in je bewustzijn en draagt het daarom de rest van je leven (en daarna) mee.  

Ik pas er altijd voor op om geen beloftes te maken die ik niet waar kan maken. Daarom beloof ik je ook niet dat je al jouw innerlijke blokkades opruimt. Dat kan simpelweg niet in 8 weken. 

Maar ik durf te wedden dat jij na deze 8 weken flinke stappen hebt gezet. En dat je de inzichten en technieken hebt om vanaf nu zelf nieuwe shifts in je leven te maken. 

Bovendien ga je met een groter gevoel van innerlijke rust door het leven. Je voelt je minder snel gestresst in lastige omstandigheden. En je gaat uitdagingen krachtiger en vol zelfvertrouwen te lijf.

Dat alleen al is goud waard. Toch?

En natuurlijk zie je deze innerlijke resultaten terug in je uiterlijke realiteit. Je bent gelukkiger, succesvoller en bereikt meer resultaat.

Healer geeft een healing op Bali tijdens retreat
Sectie scheiding

8 weken vol transformerende healings en teachings

Dit is de inhoud van het online programma.

scheidingslijn

Week 1
Activatie

We beginnen met een kennismaking. Daarna krijg je een activatie en zegening. Hiermee versterk je de connectie met je ziel, waardoor je meer spirituele energie door je heen kan laten stromen. Dit helpt je om blokkades los te laten en te healen, inzichten te onvangen en je intuïtie te ontwikkelen. Daarnaast leer je een ademhalingstechniek en een helende meditatie.

Week 2
Zielsmissie

Je doet onderzoek naar je levensgebeurtenissen om erachter te komen wat jouw belangrijkste zielswaarden zijn. Deze waarden vormen de basis van je zielsmissie en helpen je om je leven in alignment (afstemming) met je ziel te brengen. We zetten hier doelen en intenties voor en blijven hier de komende weken actief aan werken.

Week 3
Purificatie

We kijken opnieuw naar je levensgebeurtenissen om te ontdekken waar je nog blokkades, zware emoties, beperkende overtuigingen, etc. hebt zitten. Je krijgt helder inzicht in wat je nog dwars zit en wat je nog los te laten hebt. Hier werken we de komende tijd aan. En je ontvangt hier een uitgebreide groepshealing voor, zodat jij je na deze sessie al een stuk lichter voelt.

Week 4
Self-healing

Je leert 3 belangrijke self-healing technieken. Hier gaan we samen mee aan de slag, zodat je ermee kan oefenen. En leert en ervaart hoe het werkt. Deze technieken helpen je om zelf nog meer los te laten en te healen. Dit geeft je een hoop vrijheid, want je kunt het de rest van je leven toepassen, want je zal steeds diepere laagjes tegenkomen. 

Week 5
Vergiffenis

Deze week draait om vergiffenis. Aan de hand van je levensgebeurtenissen kijk je wie je nog kan vergeven. Want als jij wrok, boosheid en teleurstelling met je meedraagt, dan heb je jezelf daar het meeste mee. Het is tijd om dat los te laten en iedereen te vergeven, inclusief jezelf. We doen o.a. een speciale helende meditatie die jou hierbij helpt. 

Week 6
Loslaten

Deze week geven we extra aandacht aan het loslaten van maatschappelijke conditioneringen en programmeringen. Je krijgt inzicht in alle manieren waarop jij je aangepast hebt aan externe verwachtingen. Je leert dit aan de kant te zetten, zodat je beter jouw eigen pad kunt volgen. Ook is er een groepshealing op dit onderwerp.

Week 7
Karma

Deze week staat in het teken van zelfontwikkeling. We hebben de vorige weken een hoop losgelaten en geheeld. Maar het is onmogelijk om alles in een paar weken op te ruimen. Als je continu wil blijven groeien, is het belangrijk om aan jezelf te blijven werken. Om goed karma te creëren. Dat doen we deze week aan de hand van een aantal deugden. Je krijgt inzichten en handvatten mee die je de rest van je leven toe kunt passen.

Week 8
Manifesteren

We evalueren kort het programma. Je hebt een hoop blokkades losgelaten en hebt een helder beeld van wat je wil bereiken in het leven. De ideale kans om aan de manifestatie van onze doelen te werken en een plan voor de toekomst te maken. Zodat je vanaf nu zelf verder kunt om het leven te scheppen dat je werkelijk verlangt.

Prijs

Het programma is nu nog beschikbaar voor 444 euro. De prijs zal de volgende keer stijgen.

Als bonus krijg je één persoonlijke 1-op-1 healing en transformatie sessie met mij (waarde: 111 euro). En je krijgt na het programma 1 maand onbeperkt toegang tot mijn meditatiegroep (waarde 50 euro).

We starten met een groep van 8 mensen. Zo vormen we een kleine, intieme groep, die ons in staat stelt om in verbinding met elkaar te delen, groeien en helen. 

De eerste groep is reeds succesvol afgerond. Meld je hieronder aan op de wachtlijst voor de tweede groep, start april 2024. Je ontvangt dan z.s.m. een uitnodiging voor een persoonlijk gesprek.

Voel je een ja? 

Dit programma is niet voor iedereen. Ik nodig je graag uit voor een kort persoonlijk gesprek om te kijken of het programma bij je past. Ik stel de groep met zorg samen, dus de kans bestaat dat je geweigerd wordt.  Vul het formulier hieronder in om in aanmerking te komen.

Het is mogelijk om naast dit programma extra individuele begeleiding te krijgen.

Sectie scheiding
meld je nu aan

Bevrijd jezelf van innerlijke blokkades en verbeter je leven en business

Schrijf je in om te kijken of jij in aanmerking komt. Motiveer waarom jij denkt dat dit programma geschikt voor je is. Vertel wat jij wil bereiken en wat je de andere deelnemers te bieden hebt.

Aanmelding groepsprogramma

JA, ik kom graag in aanmerking voor dit groepsprogramma. Hieronder licht ik toe waarom.