meld je nu aan

Spirituele groei voor ONDERNEMERS

Verbind je met de liefde, wijsheid en kracht van je ziel.
En ervaar meer innerlijke vrede, liefde en geluk.

Reinig jezelf

Ruim negatieve gedachten, emoties en blokkades op

Vergroot je bewustzijn

Versterk de connectie met je ziel en en haal het beste uit jezelf

Manifesteer

Creëer met meer spirituele energie je beste leven

werk aan je Spirituele groei

scheidingslijn

Je bent al een tijdje bezig met spirituele groei. Toch worstel je nog om het helemaal in je leven en business te integreren.

Ondanks al jouw innerlijke werk heb je nog steeds last van negatieve gedachten & emoties, beperkende overtuigingen en andere blokkades die je weerhouden om je droomleven te leiden. 

 • Je zit geregeld ‘vast’ in je mind. Je twijfelt aan jezelf en maakt je zorgen. Doe je het wel goed? Is dit de juiste richting? Welke keuze moet je maken? 
 • Je ervaart niet altijd de flow die je graag wil ervaren en soms krijg je ook niets gedaan. Je motivatie gaat op en neer, net zoals je gevoelens en emoties
 • Soms is het een chaos in je hoofd. Je weet niet goed wat je wil, wat je moet doen of waar je überhaupt mee bezig bent. Je mist overzicht, helderheid en focus. 
 • Je hebt het gevoel dat je niet je volle potentie benut. Je voelt diep van binnen dat je tot veel meer in staat bent. Maar je hebt geen idee hoe je dat eruit krijgt.
 • Je bent blij met wat je hebt, maar toch ‘mis’ je iets. Alsof je niet helemaal op de juiste plek bent. Wanneer ‘klopt’ alles en voel je nou echt die diepe voldoening?

Besef je dat je zelf alle antwoorden hebt? Jouw ziel is een goddelijk wezen vol liefde, wijsheid en kracht. En heeft totaal geen last van de punten hierboven. Om dat te ervaren, hoef je dus ‘enkel’ de verbinding met je ziel te versterken.

Vrouw bij tempel en jungle tijdens spirituele reis Bali
Hindoeistische man bid op het strand van Bali met een tempel op de achtergrond

Jouw spirituele groei is onze missie

scheidingslijn

Sanyasa helpt je om spiritueel te groeien en dieper in contact te komen met je ziel. Zodat je met je onderneming jouw levensmissie kunt vervullen en van betekenis kunt zijn.

Spiritueel ontwikkelde ondernemers zijn krachtige, bewuste mensen. Ze krijgen dingen voor elkaar en maken impact. Ze helpen de wereld een betere plek te maken en hoeven niet te voldoen aan maatschappelijke normen of verwachtingen van anderen. 

Wij geloven dat spirituele ondernemers grote transformaties kunnen creëren. Ze bezitten de kracht om de wereld in een nieuwe richting te sturen. Iedere dag werken spirituele ondernemers actief aan het bouwen van een betere wereld.

Als we veel sterke en verbonden spirituele ondernemers en leiders hebben, heeft dat een enorme impact op de wereld en zijn we in staat grote positieve veranderingen te creëren. Zo dragen we allemaal bij aan een liefdevolle, vredelievende wereld.

Daarom is het onze purpose om ondernemers te ondersteunen in hun spirituele ontwikkeling. Zodat ze zoveel mogelijk van betekenis kunnen zijn.

Spirituele groei = geluk + impact

scheidingslijn

We zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring. En we creëren onze realiteit met onze gedachten, emoties en acties. Hoe meer we ons daar bewust van zijn, hoe meer we kunnen bereiken.

We zijn ongelooflijk krachtige scheppers, maar benutten slechts een fractie van onze potentie. Onze werkelijke manifestatiekracht beïnvloeden we maar voor een klein deel vanuit ons ego (wat de meeste mensen doen). 

We worden pas echt krachtige scheppers als we de verbinding met onze ziel versterken. Als we niet alleen maar weten dat we een spiritueel wezen zijn met een aards leven, maar het ook echt ervaren en belichamen

We identificeren ons dan steeds meer met onze ziel, in plaats van ons ego. Om dit te bereiken, mogen we onszelf reinigen van alle negatieve gedachten, emoties en andere invloeden. Zodat we de resultaten bereiken die voortvloeien uit de liefde, wijsheid en kracht van onze ziel.

Hoe meer we vanuit onze ziel leven, hoe gelukkiger we zijn. En hoe meer we kunnen betekenen voor de wereld.

ines-alvarez-fdez-ZfdwcbRyxHk-unsplash
Sectie scheiding
meld je nu aan

geef je spirituele Groei een boost

Schrijf je nu in voor de gratis community. En blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Sanyasa
Tribe

Gratis community waarin we samen werken aan onze spirituele groei. Met o.a. meditaties, healings en meetings.

Mentor
traject

Programma met persoonlijke coaching, healings, energiewerk, etc. Zodat jij je als een speer ontwikkelt.

Virtueel retreat

Doe vanuit het comfort van je huis mee aan een online mini-retreat. Hét ultieme voorproefje van het echte werk op Bali.

Vrouw zit voor een prachtige boeddhistische tempel in meditatiehouding

wat spirituele groei oplevert

scheidingslijn

Spirituele groei maakt je een beter mens en een betere ondernemer. Dankzij je spirituele ontwikkeling heb je meer energie om je doelen te bereiken. Bovendien weet je veel beter waar je die energie op kunt richten om duurzaam succes, geluk en groei in je leven en business te realiseren.

 1. Je vergroot je manifestatiekracht.
 2. Je krijgt meer inspiratie om naar te handelen.
 3. Je ontwikkelt een sterkere intuïtie waarmee je betere beslissingen maakt.
 4. Je voelt je vrijer en gelukkiger, wat ook je resultaten positief beïnvloedt.
 5. Je ruimt allerlei angsten, blokkades en beperkende overtuigingen op.
 6. Je vertrouwen stijgt enorm. Zowel in jezelf als in het leven. Je treedt uitdagingen krachtig tegemoet. 
 7. Je voelt je gemotiveerder en hebt meer energie om je doelen te bereiken
 8. Je komt steeds meer in een flow die past bij wie je bent. Jouw eigen natuurlijke ritme.
 9. Je vergroot je focus en hebt minder last van afleidingen en uitstelgedrag.
 10. Je krijgt veel meer helderheid. Over wie je bent, wat je hier te doen hebt en hoe je dat doet.

Kortom: er ontwaakt een innerlijke kracht in je die jou op alle fronten in je leven & business ondersteunt en empowert

Zet je spirituele groei op #1

scheidingslijn

Niet is waardevoller dan een investering in jouw spirituele groei. Want als mens ben jij zelf het allerbelangrijkste instrument in je hele leven. Hoe beter jij functioneert, hoe beter je resultaten.

Stel je rijdt van Eindhoven naar Amsterdam, met een vieze, beslagen autoruit. Het maakt niet uit hoe goed je kunt sturen, schakelen en gas kunt geven, het wordt enorm moeilijk om de juiste afslagen te nemen en ongelukken te voorkomen.

De oplossing is natuurlijk erg simpel. Je maakt je autoruit schoon en vervolgt je weg. Een kleine aanpassing maakt een wereld van verschil.

Dit geldt ook voor je ziel, de ‘chauffeur’ van jouw menselijke gedaante. Als je vol zit met niet-helpende gedachten en emoties die je waarneming vertroebelen, wordt het moeilijk om de juiste richting te kiezen en op je gewenste bestemming aan te komen. 

Daarom is het zo belangrijk om de verbinding met je ziel te versterken en alles wat jouw waarneming vertroebeld te reinigen.

Je weet dan veel beter wat te doen, welke keuzes te maken en welke acties te nemen. Waardoor je betere resultaten op alle vlakken behaalt. Wij staan klaar om je te helpen!

Healer geeft een healing op Bali tijdens retreat
Sectie scheiding

Hoe we je helpen spiritueel te groeien

Sanyasa helpt jou om werk te maken van je spirituele ontwikkeling. De volgende 7 ’tools’ zijn onderdeel van al ons aanbod.

scheidingslijn

Meditatie

Meditatie is dé meest effectieve methode om de verbinding met je ziel te versterken en ongewenste gedachten, emoties en blokkades te verwijderen. Je moet dan wel de juiste meditaties doen, want veel meditaties zijn niet echt effectief. Wij hebben hele krachtige meditaties voor je.

Healing

Healing verbetert je gezondheid, zowel fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Je kunt met healing veel negatieve invloeden loslaten, waardoor je meer energie en motivatie hebt om je doelen te bereiken. We leren je bovendien ook een aantal self-healing technieken, zodat je het zelf kunt toepassen.

Ademwerk

Ademwerk is de laatste tijd een populaire trend – en dat is niet voor niets. Je adem is je leven en helpt je letterlijk om schone energie in te ademen en vuile energie uit te ademen. Ademwerk helpt je o.a. – net zoals meditatie en healing – om meer balans, rust, focus, helderheid en innerlijke kracht te ervaren.

Energetic Selfcare

Voorkomen is beter dan genezen. Net zoals je jouw fysieke lichaam schoonhoudt om je lekker te voelen en ziekten te voorkomen, geldt dat ook voor je energetische lichaam. Alleen leren we op school of van onze ouders niet hoe we dat doen. Als je goed voor je energetische lichaam zorgt, dan pluk je daar absoluut de vruchten van.

Karakter
Groei

Hoe goed je ook je best doet om spiritueel te groeien, als je niet actief aan jezelf werkt om je zonden te elimineren en een beter persoon te worden, dan heeft het allemaal weinig zin. Het is belangrijk om deugden zoals compassie, vergiffenis, maar ook je wilskracht en productiviteit te ontwikkelen, zodat je veel voor de wereld kan betekenen.

Krachtige Rituelen

Het is veel makkelijker om aan je spirituele groei te werken als je krachtige rituelen ontwikkelt, die je regelmatig uitvoert en herhaalt. Een ritueel is in essentie niets anders dan een ‘spirituele gewoonte’. Een reeks handelingen die je keer op keer uitvoert, zodat het een automatisme wordt, waardoor je exponentieel groeit.

Creatie &
Manifestatie

Uiteraard mag manifesteren niet ontbreken. Wij geloven erin dat spiritueel ontwikkelde mensen grote transformaties in gang zetten. Zowel voor zichzelf, anderen en de hele wereld. Daarom werken we actief aan het vergroten van onze manifestatiekracht en het bereiken van onze doelen. Zodat we uiteindelijk hemel op aarde manifesteren!

Uiteraard gebruiken we nog meer tools en methodes, maar deze 7 komen altijd terug in zowel de Tribe, als het Mentorschap en de Virtuele Retreats. De Tribe en de Virtuele Retreats zijn voor groepen en volgen daarom een vast programma. Ga je voor een Mentorschap, dan krijg je precies wat jij op dat moment nodig hebt. We volgen in het Mentorschap een intuïtieve aanpak. Afgestemd op jou en het moment.

Welk aanbod je ook kiest, je gaat gegarandeerd spiritueel groeien. En de resultaten daarvan manifesteren zich altijd in je leven.. Let’s use spirituality to get things done!

Sectie scheiding
meld je nu aan

geef je spirituele Groei een boost

Schrijf je nu in voor de gratis community. En blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

Sanyasa Tribe

Gratis community waarin we samen werken aan onze spirituele groei. Met o.a. meditaties, healings en meetings.

Mentor traject

Programma met persoonlijke coaching, healings, energiewerk, etc. Zodat jij je als een speer ontwikkelt.

Virtueel
Retreat

Doe vanuit het comfort van je huis mee aan een online mini-retreat. Hét ultieme voorproefje van het echte werk op Bali.

Gratis Community